Ontstress pakket

tuina massage therapie

“Deze transformatie gun ik iedereen. Dat is ook waarom ik voel dat ik dit programma zo goed kan begeleiden." Anne 2018

Spanning in je lichaam, je voelt je opgejaagd, je slaapt slecht, hebt last van schouder- en nekpijn, je kunt je hoofd niet uit zetten en blijft meer door ratelen. Herken je een van deze stress gerelateerde klachten? Ik weet helaas als geen ander wat stress klachten zijn, hoewel ik 10 jaar geleden niet eens door had dat ik stress had. Ik deed er altijd alles aan om mijn leven zo vol mogelijk te maken. Ik plande met gemak 3 sociale afspraken in 2 verschillende steden achter elkaar. Ik deed twee studies en had daarbij nog een parttimebaan. Daarnaast een vol sociaal leven en ik vloog mee met alle sensatie die er maar te vinden was. Al jaren zei iedereen, hoe doe je al die dingen tegelijk? Voor mij was het normaal en ik was er toen ook van overtuigd dat ik erg goed tegen stress kon.

In 2012 het laatste jaar van mijn hbo studie Toegepaste Psychologie tijdens een yoga les, die ik gepland had tussen mijn baantje en scripties schrijven door, kwam ik tot een inzicht. Dit was het eerste moment dat ik me bewust realiseerde dat wat ik deed niet goed voor me was, dat ik eigenlijk geen rust in mezelf had en daarom maar zoveel mogelijk ondernam. Ik realiseerde me dat ik poweryoga en hardlopen gewoon nodig bleek te hebben. Omdat deze twee sporten zo intens waren zorgde ik er onbewust voor dat mijn hoofd stopte. Deed ik dat niet, dan voelde ik me eigenlijk niet goed. Na deze yoga les vol met sprankelende energie en even een leeg hoofd besloot ik om na mijn afstuderen naar een lange yoga retraite toe te gaan. Twee maanden later in india tijdens de retraite begon ik voor het eerst een interne rust te ervaren en voelde dat hier meer van te ontdekken viel. Dit was voor mij de aanleiding om verder op zoek te gaan naar het vinden van methoden om in volledige rust voor de volle honderd procent te kunnen functioneren.

De jaren die volgde en nog meer inspirerende reizen later ben ik veranderd; ik hou van rust; ik hou van alleen zijn; ik hou van mediteren en kan nu uren stilzitten; Ik heb bijna geen hoofdpijn en schouderpijn meer; rare huiduitslag vanwege stress heb ik ook niet meer; Ik knarsetand of bal mijn vuisten 's nachts zo goed als niet meer; Ik heb geen hartkloppingen meer. Ook anderen merken het op, voorheen vonden veel mensen me druk, nu zeggen mensen dat ik rustig ben. Als mijn leven even onbewust stressvoller wordt, merk ik dat ik er intens op reageer en dat ik eigenlijk helemaal niet tegen de gevolgen van stress kan. Nu pas, nadat ik mijn interne rust heb gevonden kan ik het vanuit een ander perspectief bekijken. Ik zie nu wat stress met je kan doen en ben blij dat ik niet meer daaronder hoef te lijden.

Deze transformatie gun ik iedereen. Dat is ook waarom ik voel dat ik dit programma zo goed kan begeleiden. Je ontspant niet alleen door de prettige behandelingen waarin je lichaam alles kan loslaten maar ik geef je meer dan dat. Handvatten uit de kracht van de natuur, oefeningen en meditatie, waardoor je na dit pakket inzicht, vermindering van de klachten en houvast hebt om zelf de klachten de baas te kunnen zijn. Het is voor niemand gezond om lang stress te ervaren. Jezelf van de stress te verlossen kan! Deze verlichtende boodschap draag ik graag uit.


Informatie

Inhoud pakket
- Intakegesprek
- 3 behandelingen
- Gepersonaliseerde oefeningen
- Meditaties op usb

Prijs
Prijs van het pakket is: € 149,-- (i.p.v. € 220)
Zie tarieven voor meer informatie.

Locatie
t Geruys, Ruysdaelbaan 106, ruimte 253
5613 DL Eindhoven

 • Contact

  Neem contact op.


  Meer...
 • Tarieven

  Bekijk het actuele traief


  Meer...
 • Gratis meditatie

  In 15 minuten ontspannen lichaam en geest.

  Meer...