Over Anne

Wat me inspireert is mensen te laten ervaren hoe het is om dichtbij hun persoonlijke natuurlijke kracht te zijn. Van jongs af aan heb ik de behoefte om te reizen en me onder te dompelen in verschillende culturen en wijzen van leven. Door het reizen heb ik zelf ervaren hoe het is om dicht bij de natuurlijke kracht te zijn. Het verblijf van een aantal maanden in een klein Zwitsers bergdorpje heeft grote invloed op me gehad. Ook de kennis die ik heb opgedaan door langere innerlijk verdiepende reizen in Azië is belangrijk geweest.

Een andere belangrijke motivatiebron voor mij is het menselijk welbevinden. Ik heb daarom verschillende opleidingen gevolgd en succesvol afgerond in dit vakgebied zoals de opleiding toegepaste psychologie en natuurvoedingsadviseur. Als gecertificeerd yogadocent heb ik ruime ervaring met het geven van (groeps)lessen, alsmede daardoor heb ik ervaring met individuele begeleiding van verschillende personen. De Tradionele Chinese Geneeswijze (TCG) die veelal preventief wordt ingezet inspireert me. Twee van de hoofdpijlers binnen TCG zijn Tuina en Qi gong. In deze twee richtingen ben ik me verder in aan het specialiseren. Ik kijk graag naar het mooie in een persoon en ik ga te werk met een open en respecterende houding, waarin ik een persoon in zijn geheel bekijk, het functioneren van lichaam, geest en de relatie met de omgeving.

Diep is een kort een krachtig woord wat onder andere staat voor ver'diep'en. Verdieping is iets wat ons veel kan brengen in het leven. De bolletjes in de circel van het logo van diep staan voor de vijf elementen, die met elkaar in interactie zijn (hout, vuur, aarde, metaal en water)

Opleidingen en cursussen
Afgeronde opleidingen en cursussen.
- 2018 - Westerse medische basis Total Health, Eindhoven.
- 2018 - Post HBO Massage en bewegingsleer, OTCG/Karel de Grote hogeschool Antwerpen.
- 2017 - Tai chi training Shen style en Taoïstische waterstyle, Wudang China.
- 2016 - Ooracupunctuur, OTCG Antwerpen België
- 2015 - Natuurvoedingsadviseur
- 2015 - Perma culture design course, Thailand
- 2013 - Qi gong work & study, Kiental Zwitserland
- 2012 - Yoga teacher training, Sivananda in India
- 2012 - HBO Toegepaste Psychologie, Fontys Eindhoven

Anne Diepenbrock
 • Contact

  Heb je een vraag of wil je aanmelden?


  Meer...
 • Tarieven

  Bekijk het actuele traief


  Meer...
 • Gratis meditatie

  In 15 minuten ontspannen lichaam en geest.

  Meer...